Hoe koop ik een factuur op Edebex?

Edebex werkt met een gepersonaliseerd toekenningssysteem. Bij uw inschrijving vermeldt u het bedrag dat u wenst te investeren, evenals het minimum- en het maximumbedrag van de facturen die u wenst aan te kopen. Zodra er een factuur te koop wordt aangeboden die overeenkomt met uw criteria, sturen wij u een e-mail. Vanaf dat moment hebt u 12 uur om uw keuze te maken.

Er zijn 3 mogelijkheden:

1. U aanvaardt de aankoop van de factuur. U wordt onmiddellijk verzocht het aankoopbedrag te betalen op de derdenrekening van Edebex.
  2. U weigert de aankoop van de factuur. Om uw motivatie beter te begrijpen vragen we naar de reden waarom u de factuur weigert. De factuur wordt vervolgens onmiddellijk toegewezen aan een andere koper.
  3. U reageert niet binnen de 12 uur waarin u exclusiviteit hebt. In dat geval wordt de factuur in onze open marktplaats te koop aangeboden aan andere kopers.

Om toegang te krijgen tot die open marktplaats, moet u inloggen op uw Edebex-account. Om in te loggen gaat u naar www.edebex.com en klikt u in de rechterbovenhoek op ‘My Edebex’.

Klik op ‘Kopen’ en selecteer een of  meer facturen.