Hoe moet ik mijn leads verder opvolgen?

Als u een lead reserveert op het platform, dan moet deze eerst door Edebex worden goedgekeurd. Als het bedrijf aan de voorwaarden voldoet en nog niet op het platform is geregistreerd, dan wordt de lead geconverteerd zodat het een verkoper van facturen kan worden.

Leads blijven 60 dagen open. Als het bedrijf niet binnen die tijd wordt geregistreerd, dan ontvangt u een melding. Vanaf dat moment hebt u 7 dagen de tijd om te reageren en te beoordelen of een verdere opvolging vereist is. Volgende stappen kunt u volgen:

1. Klik op de knop “Beheer mijn leads” die bij de dringende meldingen aan de bovenkant van de homepage verschijnt.

2. De pagina met leadinformatie wordt nu geopend. Het ronde pictogram in de kolom “Leeftijd (in dagen)” geeft aan welke leads al langer dan 60 dagen in behandeling zijn.

3. Klik op het ronde pictogram om de geldigheidsduur van de lead te verlengen of om het te verwijderen. De geldigheidsduur van een lead zal met 30 dagen worden verlengd. Hoe dan ook moet u altijd vermelden waarom u die beslissing neemt, zodat ons team elk geval afzonderlijk kan bestuderen.

De conversieratio van uw leads en de mate waarin u uw leads kwalitatief opvolgt zijn op de homepage terug te vinden in het gedeelte over uw prestatie.