Hoe kan ik verschillende kantoren en gebruikers beheren?

U kunt verschillende kantoren en gebruikers toevoegen aan elk van uw bedrijven die u op het platform hebt geregistreerd.

Mijn kantoren beheren

1. Klik voor toegang tot het overzicht van uw kantoren op “Mijn kantoren” in de menubalk bovenaan.

2. Gebruik de knop onder de tabel om een nieuw kantoor toe te voegen. Vul de gevraagde informatie in en klik op “Verzenden”. Het kantoor wordt gecreëerd voor het bedrijf dat in de menubalk bovenaan is geselecteerd (als u meerdere bedrijven hebt geregistreerd).

3. Het nieuwe kantoor wordt na de creatie toegevoegd aan het overzicht. Klik op het potloodje aan de rechterkant om de informatie van het kantoor te bewerken en de contactpersonen van dat kantoor te beheren.

4. Blader omlaag en klik op “Voeg contact toe” om een nieuwe contactpersoon toe te voegen aan een kantoor. U hebt dan twee mogelijkheden. U kunt een bestaande contactpersoon van het bedrijf kiezen of een nieuwe aanmaken door de gevraagde informatie in te voeren.

Gebruikers beheren

1. Klik op “Gebruikers” in de menubalk bovenaan om de gebruikers van een bedrijf te beheren. U krijgt dan een overzicht van alle gebruikers die al gecreëerd zijn.

2. U kunt de bestaande gebruikers bewerken of een nieuwe toevoegen door op “Toevoegen” te klikken.

3. Vul de gevraagde informatie over de gebruiker in. Onderaan op de pagina kunt u aanduiden bij welk van de reeds gecreëerde kantoren deze gebruiker hoort of een nieuw kantoor toevoegen.

4. Vooral belangrijk is de keuze van het accounttype van elke gebruiker, aangezien verschillende gebruikers verschillende rechten hebben op het platform:

• Administrator: is gemachtigd om alle beschikbare functies te gebruiken. Dit is de enige account die nieuwe gebruikers en nieuwe kantoren kan toevoegen.
  • Network Manager: kan alle verkoopcijfers zien.
  • Office Manager: kan alleen de verkoopcijfers van zijn eigen kantoor zien.
  • Account Manager: kan alleen de verkoopcijfers van zijn eigen activiteit zien.

5. Klik tot slot op “Verzenden” om de nieuwe gebruiker aan het overzicht toe te voegen.